Axel Nyström
Axel Nyström
2024-05-02
Snabb och smidig kontakt. Och bra utfört arbete. Golvläggaren var proffsig och gjorde ett toppen jobb!
lirkun
lirkun
2024-04-22
Smidigt och bra
Nina Rumack
Nina Rumack
2024-04-16
Snabbt utfört arbete, kort väntetid, väldigt trevlig person, tydliga och hjälpsamma.
mika Konttaniemi
mika Konttaniemi
2024-03-27
Firman anlitades för byte av köksskåp, installation av diskmaskin m.m Vi är supernöjda med allt från start till slut. Arbetet väl utfört och vi är också väldigt nöjda med kommunikationen mellan oss och firmans representant Niklas. Vi är också nöjda med hantverkaren och rörmokaren som var mycket hjälpsamma.
Ida Savilahti
Ida Savilahti
2024-03-21
Bra service och fått snabbt hjälp när jag behövt. Utfört uppdraget in i minsta detalj på avtalad tid. Anlitat dem två gånger och blivit lika nöjd varje gång. Rekommenderar varmt Norlin Olsson.
Fanny Lundberg
Fanny Lundberg
2024-03-13
Hjälpte oss att riva och återställa efter en vattenskada. Skönt med en firma som kunde samordna med tak- och målerifirma som också behövdes. Upplevde dem som tillgängliga, kunniga, mottagliga för frågor och feedback. Nära fem stjärnor i betyg.
Karin Mård
Karin Mård
2024-03-11
Toppen ! Tack! Bra jobb. Väldigt bra information och kommunikation,
Annika
Annika
2024-02-25
Jag fick utmärkt service av Norlin Olsson! Genom deras omfattande, omtänksamma och detaljerade arbete och stöd hjälpte de mig igenom en tuff utmaning kring försäkringsrelaterade byggskador. Det är sällsynt att hitta så vänlig och utmärkt service, särskilt när en svår situation kräver just det. Det var väldigt smidigt att diskutera viktiga detaljer för köket och golvet och det jättefina resultatet visar hur mycket uppmärksamhet entreprenaden lägger på detaljer, utöver att ha ett fantastiskt kundbemötande. Absolut rekommenderar Norlin Olsson och ett otroligt stort tack till Niklas och Albin!
VÅRA TJÄNSTER

Omfattande byggskadeservice

Välkommen till Norlin Olsson, din trygga partner för att hantera alla typer av byggskador, oavsett omfattning eller fastighetstyp. Som byggentreprenör erbjuder vi omfattande tjänster för både privatpersoner och företag, inklusive reparationer, fuktmätning, skadeutredning, kalkyl och förebyggande åtgärder för att proaktivt skydda din fastighet från framtida skador.

Med vår långa erfarenhet och team av experter specialiserade på att hjälpa försäkringstagare med byggskador, kan vi garantera toppservice genom hela processen. Genom nära samarbeten med olika yrkesgrupper kan vi samordna, reparera och återställa din bostad och fastighet till ursprungligt skick, med de senaste branschförbättringarna.

Släpp stressen och anlita experterna inom byggskadeservice idag. Vi på Norlin Olsson vet exakt vad som behövs för en effektiv och smidig hantering av byggskador på din fastighet.

Anlita en byggentreprenör som ansvarar för ditt ärende från början till slut:

  • Besiktning med fuktmätning och besiktningsrapport
  • Kalkyl i försäkringsbolagens system MEPS
  • Kompetenta snickare
  • Samordning med våra samarbetspartners
  • Service och kommunikation
Brandskadat tak

Här har vi framgångsrikt sanerat och återställt detta brandskadade tak till dess ursprungliga skick, så att ägaren kan återgå till ett tryggt och säkert hem.

Boka en tid idag för skadeutredning!

Tveka inte, kontakta oss och boka in en tid för skadeutredning redan idag. Låt våra experter noggrant undersöka och dokumentera dina behov för att snabbt driva ditt försäkringsärende framåt. Vi hjälper dig att reparera byggskadan och återställa ditt hem till dess ursprungliga skick.

VÅRA TJÄNSTER

Skadehantering som ger trygghet och resultat

DIN EXPERT PÅ BYGGSKADESERVICE I STOCKHOLM

Få kontakt med Norlin Olsson AB

LÅT OSS TILLSAMMANS HITTA DEN PERFEKTA LÖSNINGEN FÖR ERAT HEM!

VANLIGA FRÅGOR

Frågor om byggskadeservice

Vad är byggskadeservice?

Byggskadeservice är en typ av hantverkstjänster som är specialiserade på att reparera och återställa byggnader och hem efter en skada såsom vattenskada, brandskador, mögelskador men också att åtgärda byggfel.

Hur vet jag om jag behöver byggskadeservice?

Du vet att du behöver byggskadeservice om du börjar se eller känna lukten av något trasigt och gammalt. Ofta är det uppenbart om man råkat ut för en vattenskada eller brandskada då det antingen sprutar vatten där det inte ska eller att det brinner.

Det kan vara svårare att upptäcka en dold byggskada som ligger och droppar i väggen och skapar fuktskador och mögel skador. Man upptäcker ofta byggskadan när det börjar lukta gammalt och unket, vilket är ett tydligt tecken på mögel. Det kan också synas att golv eller väggar har missfärgnignar och börjar svälla, vilket är ett tydligt tecken på vattenskada.

Vad för tjänster ingår i byggskadeservice?

Nedan följer en lista på tjänster som brukar ingå i byggskadeservice:

  • Besiktning med fuktmätning och besiktningsrapport
  • Kalkyl i försäkringsbolagens system MEPS
  • Rivning av stomme
  • Återställning stomme
  • Branschförbättringar och återställning av ytskikt
Hur mycket kostar byggskadeservice?

Byggskadeservice kostar allt från 5000kr till flera miljoner kronor. Detta avgörs på hur stor skadan blivit, har hela huset brunnit ner kostar det nästintill ett helt hus att åtgärda. Har du haft en mindre läcka där man endast behöver byta ut lite parkett pratar vi betydligt mindre summa.

Hur lång tid tar byggskadeservice?

Det tar allt från 3 dagar till 6 månader att utreda, reparera och återställa en byggskada. Detta beror på storleken på skadan samt är det en vattenskada kan torkningen av stommen ta mellan 3-12 veckor att torka ut! 

Detta kan bli en långprocess om man har juridiska tvister att reda ut mellan olika boenden men också om det är en storskada som påverkar hela fastigheten.

Hur väljer jag rätt byggentreprenör för byggskadeservice?

Välj rätt byggentreprenör för din byggskadeservice genom att välja ett företag med gott rykte som kan uppvisa goda resultat på tidigare arbeten och som har rätt försäkringar för att utföra byggskadeservice men också att dem betalar skatten rätt och tar god hand om sin personal. Du har alltid rätt att välja vilken byggentreprenör du vill anlita för ditt byggskadeärende.

UTVALDA PROJEKT

Se våra framgångsrika projekt

Vi är stolta över att kunna visa dig våra senaste projekt, där vårt engagerade team av snickare och samarbetspartners har hanterat försäkringsrelaterade byggskador med stor omsorg och skicklighet. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda högkvalitativa hantverk och framgångsrika resultat som uppfyller våra kunders förväntningar.

Kontakta oss om du har frågor om Byggskadeservice i Stockholm!

Vårat vänliga och kompetenta team tar hand om dig och dina frågor om Byggskadeservice och din byggskada. Ring eller maila in dina frågor – vi hjälper dig gärna!

ARTIKLAR

Så säkerställer vi högsta kvalitet på våra byggskadeservicetjänster

Hur säkerställer Norlin Olsson kvaliteten och hållbarheten på reparationer?

För att säkerställa kvaliteten i byggskadeservice processen så utbildas alla våra hantverkar i bestpractice i varje steg för att få en effektiv hantering.

En annan nyckel vi finslipar på är kommunikation och dialog mellan yrkesgrupper, teamet, försäkringsbolaget och kunden för att säkerställa att alla i ärendet är välinfromerade med den senaste informationen.

Varje månad samlas teamet och utvärderar utvalda projekt i grupp genom att reflektera och disskuterar nyckelfrågor i byggskadeprocessen. 

Vilka säkerhetsåtgärder tar Norlin Olsson för att förebygga framtida skador?

De säkerhetsåtgärder vi vidtar för att förebygga framtida skador på projekten vi arbetar på är kompetensen i hos våra hantverkare, att dem har rätt kompetens för uppgiften och att de kan bolla och problemlösa uppgifter på plats.

Vi håller oss uppdaterade om de senaste branschreglerna genom att aktivt samla in och utbilda om förändringarna i grupp för att sedan kunna föra in detta i byggskadeprocessen så att ditt hem förbättras med branschen och dess regler.


Hur hanterar Norlin Olsson oväntade problem som kan komma under reparationstiden? 

Många hus och fastigheter har unika egenskaper och förutsättningar vilket ibland skapar komplexa problem i byggskadorna. Tack vare vår erfarenhet är vi vana att hantera komplexa frågor och utmaningar på ett proffesionellt sätt för alla inblandade.

E
n erfarenhet vi har i branschen så kommer det ibland special fall och komplexa byggskador och ibland är dem inte som alla andra.

När oväntade utmaningar och problem uppkommer i byggskadeprocessen samlar vi genast in all information för att snabbt kunna agerar för att stoppa och förebygga vidare effekter av problemet på ett konstruktivt sätt för alla inblandade.

Är det problem som kan komma att påverka kunden så tar vi en gemensam dialog med alla inblandade för att kunna fatta ett skräddarsytt beslut för bästa resultat för dig som kund och ditt hem.

Kan Norlin Olsson hjälpa mig med mitt försäkringsärende?

Vi på Norlin Olsson underlättar och vägleder dig genom din byggskada, vi har lång erfarenhet inom branschen och har färdiga processer för att lösa kommunikation, dialog och byggskadeservicen i ditt hem med ditt försäkringsbolag.

Förser Norlin Olsson med fortsatt service och underhåll för att förebygga framtida skador på min fastighet?

Utöver att vi bygger enligt branschregler så erbjuder vi givetvis branschförbättrande åtgärder och vattenskydd, brandskydd och andra proaktiva åtgärder för att motverka fler skador på ditt hem. 

Vi erbjuder också fortsatt service och underhåll av din fastighet. Vi går då igenom din fastighet och tar fram en skräddarsydd underhållsplan med budget för att du ska kunna planera ekonomin och förekomma problemen din fastighet kan utsättas för med ålder och väderförhållanden.

OM OSS

Våra betrodda samarbetspartners

Vi är stolta över våra långvariga och framgångsrika relationer med nöjda kunder och samarbetspartners inom diverse branscher. Tillsammans med våra samarbetspartners fokuserar vi på hållbarhet och förbättringsprojekt. Genom vårt gemensamma engagemang strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa lösningar som skapar bestående värde för våra kunder och våra samarbetspartners

Samarbete ocab
Victoriahem samarbetspartner
refine en samarbetspartner
Samarbetspartner till HSB
Stödföretag havet
Tak2.0 logo