UPPTÄCK NORLIN OLSSON AKTIEBOLAG 

Din personliga Byggfirma

Välkommen till Norlin Olsson Aktiebolag, ditt personliga byggföretag i hjärtat av Stockholm & Jönköping. Med över 20 års erfarenhet och passion för kvalitet, är vi här för att förverkliga dina drömmar och skapa hållbara, vackra och funktionella utrymmen. Läs vidare för att lära känna vårt engagerade team och hur vi kan hjälpa dig att förvandla ditt hem eller företag.

OM OSS

Med lång erfarenhet och gedigen kompetens inom byggbranschen, är Norlin Olsson Aktiebolag din pålitliga byggfirma i Stockholm & Jönköping. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och noggrannhet i våra projekt, med tydliga målsättningar som grund för vårt arbete. Detta gör att vi kan stå stolta över de produkter och lösningar vi erbjuder våra kunder.

Teamet norlin olsson ab
NYHETER

Byggfirma i Jönköping

Med gedigen erfarenhet och djupgående kompetens inom byggsektorn, utgör Norlin Olsson Aktiebolags nya avdelning i Jönköping din pålitliga partner för byggprojekt. Vår strävan efter att alltid leverera arbete av högsta kvalitet och precision är central i allt vi gör, med väldefinierade mål som fundamentet för vår verksamhet. Denna inställning möjliggör för oss att med stolthet presentera de produkter och lösningar vi erbjuder våra kunder, nu även tillgängliga i Jönköping med samma höga standard.

Läs mer om våra tjänster i Jönköping >

Axel Nyström
Axel Nyström
2024-05-02
Snabb och smidig kontakt. Och bra utfört arbete. Golvläggaren var proffsig och gjorde ett toppen jobb!
lirkun
lirkun
2024-04-22
Smidigt och bra
Nina Rumack
Nina Rumack
2024-04-16
Snabbt utfört arbete, kort väntetid, väldigt trevlig person, tydliga och hjälpsamma.
mika Konttaniemi
mika Konttaniemi
2024-03-27
Firman anlitades för byte av köksskåp, installation av diskmaskin m.m Vi är supernöjda med allt från start till slut. Arbetet väl utfört och vi är också väldigt nöjda med kommunikationen mellan oss och firmans representant Niklas. Vi är också nöjda med hantverkaren och rörmokaren som var mycket hjälpsamma.
Ida Savilahti
Ida Savilahti
2024-03-21
Bra service och fått snabbt hjälp när jag behövt. Utfört uppdraget in i minsta detalj på avtalad tid. Anlitat dem två gånger och blivit lika nöjd varje gång. Rekommenderar varmt Norlin Olsson.
Fanny Lundberg
Fanny Lundberg
2024-03-13
Hjälpte oss att riva och återställa efter en vattenskada. Skönt med en firma som kunde samordna med tak- och målerifirma som också behövdes. Upplevde dem som tillgängliga, kunniga, mottagliga för frågor och feedback. Nära fem stjärnor i betyg.
Karin Mård
Karin Mård
2024-03-11
Toppen ! Tack! Bra jobb. Väldigt bra information och kommunikation,
Annika
Annika
2024-02-25
Jag fick utmärkt service av Norlin Olsson! Genom deras omfattande, omtänksamma och detaljerade arbete och stöd hjälpte de mig igenom en tuff utmaning kring försäkringsrelaterade byggskador. Det är sällsynt att hitta så vänlig och utmärkt service, särskilt när en svår situation kräver just det. Det var väldigt smidigt att diskutera viktiga detaljer för köket och golvet och det jättefina resultatet visar hur mycket uppmärksamhet entreprenaden lägger på detaljer, utöver att ha ett fantastiskt kundbemötande. Absolut rekommenderar Norlin Olsson och ett otroligt stort tack till Niklas och Albin!

Verksamheten

Vårt administrativa team arbetar med kvalitetssystem baserade på internationella standarder som ISO 9001 och ISO 14001.

Vi ser till att alla våra projekt genomförs enligt dessa krav, även innan vi certifierar oss, för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Specialistområde

Norlin Olsson Aktiebolag är din expert på vattenskador, brandskador och reparationer. Våra hantverkare har flera års erfarenhet av att arbeta med olika typer av reparationer, både inom försäkringsärenden och ärenden som inte täcks av försäkringsbolagen.

Vi fokuserar på att snabbt stoppa skadan, noggrant dokumentera arbetsprocessen och, framför allt, att vara din pålitliga byggentreprenör.

projektledning

Våra projektledare har omfattande erfarenhet från branschen och har avancerat från snickare till projektledare. De är utbildade inom Bas-U och Bas-P, samt entreprenadsjuridik.

Detta gör att vi kan erbjuda professionell och kompetent projektledning för alla typer av byggprojekt i Stockholm.

Medarbetare

Genom att bevara den gemytliga atmosfären i ett mindre företag skapar vi en social arbetsplats präglad av tillit och respekt. Våra medarbetare har bred erfarenhet, och vi uppmuntrar samt bekostar utbildning i alla former.

Kunskap och utveckling är en av våra grundpelare, och vi tror att det bidrar till att göra oss till en ledande byggfirma i Stockholm.

Låt oss hantera dina försäkringsrelaterade byggskador

Står du inför en försäkringsrelaterad byggskada och behöver en pålitlig byggfirma i Stockholm? Norlin Olsson Aktiebolag är experter på att hantera vattenskador, brandskador och reparationer. Kontakta oss idag för att få professionell hjälp och lösningar anpassade till dina behov!

OM OSS

Historien bakom Norlin Olsson AB

Norlin Olsson AB grundades under pandemin 2020 av Niklas Olsson, Jimmy Norlin och Elin Norlin, tre passionerade entreprenörer med stort engagemang för byggbranschen. Genom att återupptäcka glädjen i hantverket, har de byggt upp ett framgångsrikt företag och en arbetsplats där både anställda och kunder trivs.

Vi är stolta över att ha Alexander och Albin i vårt team, två talangfulla hantverkare som bidrar med noggrannhet, känsla för detaljer och kreativa lösningar. Vi tror på att skapa en arbetsplats där alla får möjlighet att utvecklas och jobba med det de brinner för, samt att kontinuerligt vidareutbilda våra anställda.

Specialistområdena för Norlin Olsson AB är reparationer och proaktiva arbeten för fastigheter, som försäkringsärenden kopplade till byggskador och fastighetsförvaltning.

Grundarna har kontinuerligt vidareutbildat sig inom ledarskap, miljö, kvalitetssystem, Lean och Business Administration. Detta bidrar till att skapa en trygg arbetsplats och en verksamhet som kan prestera i en föränderlig värld. Vårt mål är att alla snickare ska kunna besiktiga, kalkylera och samordna projekten själva.

Norlin Olsson AB anslöt sig under sommaren 2021 till Refine.se, en webbtjänst för hållbara hantverkstjänster. I samarbete med Refine.se utför vi effektiva golvläggningar med Svanen-märkt parkettgolv i Stockholm och arbetar för att förbättra både leveranstider och miljöpåverkan i samband med renoveringar.

Under hösten 2021 genomförde Elin och Niklas ett hållbarhetsprojekt som syftade till att minska slöseri inom försäkringsärenden för byggskador. Tillsammans med snickarna Alex och Albin har de tagit fram nya arbetssätt och uppföljningsmetoder som gynnar både miljön, försäkringstagarna, försäkringsbolagen och vår verksamhet.

År 2022 präglades av pandemins avmattning och vi välkomnade två nya medarbetare, Per och Levi, båda erfarna och kompetenta hantverkare. Med sina samlade kunskaper och passion för yrket är de en stor tillgång för vårt företag och våra kunder.

Är du en bra match för vårt team, tveka inte att skicka in din spontanansökan.

Om du är en skicklig hantverkare och har erfarenhet inom byggbranschen och letar efter en arbetsplats där du kan växa både professionellt och personligt, är Norlin Olsson AB rätt ställe för dig. Vi är alltid intresserade av att träffa talangfulla personer som delar våra värderingar och visioner.

Vi ser fram emot att höra från dig och upptäcka de möjligheter vi kan skapa tillsammans!

HÅLLBARHETSPROJEKT

Innovativa hållbarhetsinitiativ i byggbranschen

Dyk in i våra hållbarhetsprojekt och upptäck vårt djupa engagemang för en grönare och mer hållbar framtid! Norlin Olsson Aktiebolag delar Naturskyddsföreningens vision om fler skyddade havsområden och är stolta över att vara ett stödföretag för deras havsarbete.

Läs vidare för att stilla din nyfikenhet och lära dig mer om vårt gemensamma arbete för miljön!

NYHETER

Följ vår vardag och läs våra nyheter!

Håll dig uppdaterad om vår vardag och ta del av våra senaste nyheter! Om du finner vårt företag och våra engagemang intressanta och vill fördjupa dig i vår dagliga verksamhet, inbjuder vi dig att följa oss på Instagram eller LinkedIn. Där kan du följa vår resa som Stockholms betrodda byggentreprenör.

UTVALDA PROJEKT

Expertlösningar för försäkringsbyggskador

Vi är stolta över att kunna visa dig våra senaste projekt, där vårt engagerade team av snickare och samarbetspartners har hanterat försäkringsrelaterade byggskador med stor omsorg och skicklighet. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda högkvalitativa hantverk och framgångsrika resultat som uppfyller våra kunders förväntningar.

Behöver du en professionell och pålitlig byggfirma i Stockholm?

ARTIKLAR

Nyfiken på byggfirmor i Stockholm? Dina frågor besvarade!

Hur kan man hitta en bra snickare?

För att hitta en bra snickare är det viktigt att undersöka deras tidigare prestationer, företagets ekonomi, arbetsvillkor och kommunikation. Besök allabolag.se för att kontrollera företagets ekonomi och aktiva F-skatt. Granska recensioner, omdömen och foton av tidigare arbeten för att bedöma kvaliteten på deras arbete.

En bra snickare är trygg och har kollektivavtalade villkor. Dåligt bemötande hos kunder kan ofta vara en indikation på dåliga arbetsvillkor. Försäkra dig om att du känner dig trygg med ditt val av snickare och att de lever upp till dina förväntningar.

Hur många byggfirmor finns i Stockholm?

I Stockholm finns det 42 803st byggfirmor registrerade som byggverksamhet ingående år 2022. Då räknat med bla. Aktiebolag och handelsbolag i hela Stockholms län ej kopplat till företagsstorlek.
Lär dig mer om vad det kan kosta med byggskadeservice >

0

Hur många byggfirmor finns i Sverige?

I Sverige har vi 110 000st byggfirmor som handelsbolag och aktiebolag under någon form av byggverksamhet.

0

Hur mycket omsätter byggbranschen i Sverige?

Byggbranschen i Sverige omsätter 890 miljarder netto, vilket motsvarar 11% av Sveriges BNP.
Vilka faktorer påverkar byggskadeservice? Läs mer här >

0
OM OSS

Våra betrodda samarbetspartners

Vi är stolta över våra långvariga och framgångsrika relationer med nöjda kunder och samarbetspartners inom diverse branscher. Tillsammans med våra samarbetspartners fokuserar vi på hållbarhet och förbättringsprojekt. Genom vårt gemensamma engagemang strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa lösningar som skapar bestående värde för våra kunder och våra samarbetspartners.

Samarbetspartner till HSB
Stödföretag havet
Tak2.0 logo