Axel Nyström
Axel Nyström
2024-05-02
Snabb och smidig kontakt. Och bra utfört arbete. Golvläggaren var proffsig och gjorde ett toppen jobb!
lirkun
lirkun
2024-04-22
Smidigt och bra
Nina Rumack
Nina Rumack
2024-04-16
Snabbt utfört arbete, kort väntetid, väldigt trevlig person, tydliga och hjälpsamma.
mika Konttaniemi
mika Konttaniemi
2024-03-27
Firman anlitades för byte av köksskåp, installation av diskmaskin m.m Vi är supernöjda med allt från start till slut. Arbetet väl utfört och vi är också väldigt nöjda med kommunikationen mellan oss och firmans representant Niklas. Vi är också nöjda med hantverkaren och rörmokaren som var mycket hjälpsamma.
Ida Savilahti
Ida Savilahti
2024-03-21
Bra service och fått snabbt hjälp när jag behövt. Utfört uppdraget in i minsta detalj på avtalad tid. Anlitat dem två gånger och blivit lika nöjd varje gång. Rekommenderar varmt Norlin Olsson.
Fanny Lundberg
Fanny Lundberg
2024-03-13
Hjälpte oss att riva och återställa efter en vattenskada. Skönt med en firma som kunde samordna med tak- och målerifirma som också behövdes. Upplevde dem som tillgängliga, kunniga, mottagliga för frågor och feedback. Nära fem stjärnor i betyg.
Karin Mård
Karin Mård
2024-03-11
Toppen ! Tack! Bra jobb. Väldigt bra information och kommunikation,
Annika
Annika
2024-02-25
Jag fick utmärkt service av Norlin Olsson! Genom deras omfattande, omtänksamma och detaljerade arbete och stöd hjälpte de mig igenom en tuff utmaning kring försäkringsrelaterade byggskador. Det är sällsynt att hitta så vänlig och utmärkt service, särskilt när en svår situation kräver just det. Det var väldigt smidigt att diskutera viktiga detaljer för köket och golvet och det jättefina resultatet visar hur mycket uppmärksamhet entreprenaden lägger på detaljer, utöver att ha ett fantastiskt kundbemötande. Absolut rekommenderar Norlin Olsson och ett otroligt stort tack till Niklas och Albin!
VÅRA TJÄNSTER

Våra Köksrenoveringstjänster: Skräddarsydda för Ditt Hem

Förvandla ditt kök till ett elegant och modernt utrymme som speglar din stil och budget. Med våra skräddarsydda kökslösningar och expertis inom köksrenovering, är vi din pålitliga byggfirma i Stockholm & Jönköping med fokus på hållbarhet och precision. Våra snickare har rätt känsla för att skapa ditt drömkök, från början till färdigställande. Med oss vid din sida är du garanterad professionell service och ett fantastiskt resultat. Lita på våra köksexperter i Stockholm & Jönköping för att förvandla ditt kök till en elegant och funktionell plats som du kommer att älska att spendera tid i.

Våra tjänster inkluderar:

  • Konsultation & rådgivning
  • Beställningar och samordning
  • Köksrenovering av våra skickliga snicakre
  • Måttning, montering och hantverk av våra skickliga snickare
  • Totalhantering av din köksrenovering

Första steget mot drömköket!

Kontakta oss för en gratis konsultation och låt oss göra din vision till verklighet.
Vänta inte, din dröm väntar på att bli förverkligad!

OM OSS

Skicklighet och Precision i Varje Köksrenovering: Ett Samtal med Alexander

På Norlin Olsson är vi inte bara stolta över de kök vi renoverar; vi är stolta över de historier vi skapar genom varje projekt. I centrum för vårt senaste köksprojekt står Alexander, vår noggranna kollega och snickare vars passion och precision tar form i varje skåp och varje låda han installerar.

Alexander, med sin mångåriga erfarenhet, ser köksrenovering inte bara som ett arbete utan som en konstform. ”I high-end köksprojekt ligger utmaningen i att noggrant strukturera och sortera alla små delar. Detta kräver tålamod och noggrannhet, men när allt kommer ihop, är resultatet otroligt givande,” förklarar han. För Alexander är det inte bara slutresultatet som räknas, utan även resan dit. Varje detalj är viktig, från den första skissen till den sista skruven.

Hans öga för detaljer och strävan efter perfektion kommer tydligt till uttryck när han talar om vikten av förarbetet. ”Att sätta upp skenan som stommen sitter på, helt rätt, är grundläggande. Jag använder laserteknik för att säkerställa perfekt linjering, vilket gör resten av monteringen smidig,” delar han med sig. Det är denna typ av engagemang och precision som gör Alexanders arbete så unikt.

Men för Alexander är det mest tillfredsställande ögonblicket ”när alla delar kommer samman och jag kan se köket i sin helhet. Det är då hantverket verkligen träder fram.” Detta ögonblick, när köket inte längre är en samling av delar utan en fulländad helhet, är vad som driver honom i varje projekt.

Genom Alexanders arbete och vår teams gemensamma ansträngningar, skapar vi mer än bara funktionella utrymmen – vi skapar hjärtat i hemmet.

Upptäck mer om vårt arbete och låt dig inspireras för ditt nästa köksprojekt genom att besöka vår portfölj.

Inspireras av vårt senaste köksprojekt

Förvandla Ditt Kök

Ta steget idag för att förnya ditt kök. Kontakta oss nu och börja resan mot ett kök som inte bara är estetiskt tilltalande utan också funktionellt och säkert. Låt oss göra ditt köksdrömmar till verklighet!

ARTIKLAR

Vanliga frågor om Köksrenovering

Vad är den genomsnittliga kostnaden för köksrenovering?

Kostnaden för en köksrenovering kan variera kraftigt beroende på flera faktorer. Dessa inkluderar storleken på köket, kvaliteten på material och apparater som används, arbetskraftskostnader, och omfattningen av projektet.

Exempelvis kan ett enkelt projekt som inkluderar att byta ut skåp och bänkskivor vara betydligt billigare än en fullständig omstrukturering av köket med nya el- och VVS-installationer. Det är också viktigt att tänka på att vissa ändringar kan kräva bygglov, vilket också kan påverka den totala kostnaden.

Vi strävar efter att erbjuda kostnadseffektiva lösningar som matchar din budget utan att kompromissa med kvaliteten.

Hur lång tid tar ett typiskt köksrenoveringsprojekt?

Tidsramen för en köksrenovering beror på projektets omfattning. Enklare projekt, som att byta ut skåp eller bänkskivor, kan slutföras på några dagar till några veckor. Å andra sidan, kan omfattande renoveringar som involverar strukturella ändringar, nya VVS- och elinstallationer eller större designöverhalningar ta flera månader.

Vi arbetar alltid för att minimera störningar i ditt dagliga liv och strävar efter att slutföra projektet så effektivt som möjligt, samtidigt som vi bibehåller högsta möjliga kvalitetsstandard.

Vilka är de viktigaste stegen i en köksrenovering?

En köksrenovering innefattar flera kritiska steg för att säkerställa framgång och kundnöjdhet. Först kommer planeringsfasen, där vi diskuterar dina behov, preferenser och budget. Sedan följer designfasen, där vi skapar en detaljerad plan och visualisering av det färdiga köket.

Efter detta kommer rivningsfasen, där vi tar bort gamla komponenter och förbereder för de nya installationerna. Installationen är det näst sista steget, där nya skåp, bänkskivor, apparater och andra element installeras.

Slutligen kommer den slutliga finjusteringen, där vi ser till att alla element fungerar som de ska och att det färdiga köket möter dina förväntningar

Är det möjligt att renovera ett kök med en begränsad budget?

Det finns flera sätt att genomföra en köksrenovering även med en begränsad budget. Detta kan inkludera att välja mer kostnadseffektiva material, prioritera de förändringar som är viktigast för dig, och kanske till och med behålla vissa befintliga element av köket.

Det finns även möjlighet att utföra renoveringen i etapper för att sprida ut kostnaderna över tid. Vårt team kan ge råd och stöd för att hitta de bästa lösningarna som passar din budget.

Finns det miljövänliga alternativ för köksrenovering?

Det finns flera miljövänliga alternativ för köksrenovering:

  • Uppgradera delar av köket: lacka om luckor, byt ut handtag, uppgradera bänkskivan och byt ut vitvaror och belysning till mer energisnåla.
  • Köp ett kök secondhand på ex. blocket och sälj vidare ditt gamla kök på.
  • Om du haft vattenskada, byt endast ut skadade delar.
  • Om man vill göra en totalrenovering välj ett kök som är Svanenmärkt eller har annan miljöklassning.
  • Installera droppskydd ordentligt under vitvaror och diskho och diskmaskin för att förebygga framtida skador.

Vattenskada i köket

Ibland blir man tyvärr tvungen att renovera köket när man inte vill, detta om man haft otur och fått ett läckage i köket eller översvämning i köket. Läs mer om vattenskada i köket här >

Få kontakt med Norlin Olsson AB

BYGGFIRMA I STORSTOCKHOLM

Byggfirma i stockholm
Kontaktar du oss hellre via formulär? Vi svarar inom 24h!