LEDIGA JOBB HOS OSS

Välkommen till Norlin Olsson Aktiebolag
Din Partner i Hållbart och Pålitligt Byggande i Stockholm

Vi söker nu en skicklig snickare till våra service och ROT arbeten som är redo att ta sig an utmanande och givande projekt med oss. I denna kravprofil finner du de kvalifikationer och egenskaper vi värderar högt för att säkerställa framgång och excellens i vårt arbete. Vår idealiska kandidat är inte bara en hantverkare med teknisk skicklighet, utan även en lagspelare som delar vår passion för kvalitet och hållbarhet.

Läs vidare för att få en djupare förståelse för rollen och för att se om du är den vi söker för att förstärka vårt team på Norlin Olsson Aktiebolag.

KRAVSPECIFIKATION

För att lyckas hos Norlin Olsson är/har du

– Erfaren snickare som känner yrkesstolthet i ditt arbete
– En lagspelare som bidrar till konstruktiva lösningar där slutmålet alltid är det som styr
– Har struktur i ditt arbetssätt och kan planera dina dagar självständigt
– Har kundfokus och vill göra kunden nöjd
– Tar ansvar för dina arbetsuppgifter och din kommunikation.

För att lyckas i din roll kan du

Aktivt lyssna — du ger full uppmärksamhet till vad andra människor säger, tar tid att förstå poängen som görs, ställer frågor vid lämpliga tillfällen och avbryter inte vid olämpliga tillfällen.  
Problemlösningsorienterad — Använder logik och resonemang för att identifiera styrkor och svagheter hos alternativa lösningar, slutsatser eller tillvägagångssätt till problem.  
Samordna— Justerar egna handlingar i förhållande till andras handlingar för det större målet. Kan tidsuppskatta arbetsåtgång på sina arbetsuppgifter. 
Kvalitets kontrollera — Genomför tester och inspektioner av produkter, tjänster eller installationer för att utvärdera kvalitet eller funktionalitet.  
Läsförståelse — Förstår skrivna meningar och stycken i arbetsrelaterade dokument.  
Tal — Kommunicerar med andra för att effektivt förmedla information.  
Dagligt lärande — Du vet att man aldrig blir fullärd och att det alltid finns något nytt att lära både för nuvarande och framtida problemlösning och beslutsfattande.  
Ekonomisk — Tar hänsyn till de relativa kostnaderna och fördelarna med potentiella åtgärder för att välja den mest lämpliga.  

Dina kompetenser och arbetsuppgifter hos Norlin Olsson

– Inneha B-körkort 
– Kan prata och skriva på svenska och engelska, Grundskole nivå 
– Gymnasial utbildning inriktning Bygg el. Annat relaterande linje. Alt. Längre erfarenhet inom yrket.  
 
Du har erfarenhet av och kommer i ditt arbete som snickare att:  
– Planera dina arbetsdagar effektivt så att arbetet utförs i enlighet med given eller givna arbetsordrar inom rimlig tidsram. 
– Bedöma kundbehov och genom ditt arbete leverera kvalitetssäkrade tjänster. 
– Hantera kundrelationer, vara säljande och förtroendeingivande. 
– Välja och bedöma material, metoder och verktyg som används vid byggnation eller reparation av hus i enlighet med Norlin Olssons kvalitet- och miljörutiner men också för bästa slutresultat. 
– Samordna & boka underentreprenör i god tid för att behålla ett gott flöde i arbetet. 
– Säkra att tidigare entreprenör utfört arbete utefter branschregler  
– Löpande uppdatera dig om branschregler så att du alltid bygger enligt de senaste branschreglerna och normerna. 
– Arbeta säkert med rätt skyddsutrustning, enligt gällande policyer, procedurer och strategier för en säker arbetsmiljö och arbetsplats. 
– Återställa badrum, kök, boenden efter försäkringsrelaterade byggskador. 
– Vid behov utföra rivning och demontering av badrum, kök eller annat utrymme.  
– Dokumentera arbete och arbetsplatsen löpande. 
– Ge kunden ett estetiskt och praktiskt resultat som uppfyller branschregler och kundens förväntan. 
– ROT-arbeten 

Lokation: Arbeten runt om i hela Storstockholm, främst södra sidan av Stockholm.

Är du en bra match för vårt team, tveka inte att skicka in din ansökan.

Om du är en skicklig hantverkare och har erfarenhet inom byggbranschen och letar efter en arbetsplats där du kan växa både professionellt och personligt, är Norlin Olsson AB rätt ställe för dig. Vi är alltid intresserade av att träffa talangfulla personer som delar våra värderingar och visioner.

Vi ser fram emot att höra från dig och upptäcka de möjligheter vi kan skapa tillsammans!

OM OSS

En Arbetsplats som Värdesätter Ditt Hantverk och Ditt Bidrag

På Norlin Olsson Aktiebolag får du möjligheten att vara en del av ett team som verkligen värdesätter ditt hantverk och ditt bidrag. Här skapar vi bestående värde, inte bara genom våra byggprojekt i Stockholm, utan också genom att skapa hållbara och estetiskt tilltalande miljöer.

Vår firma är välrespekterad för sin höga kvalitet och sitt engagemang i varje projekt, vilket ger dig som medarbetare en känsla av stolthet och tillfredsställelse i ditt arbete. Hos oss är arbetsplatskulturen präglad av en stark gemenskap, där vi värnar om en gemytlig och stödjande atmosfär.

Varje medarbetares välmående är en prioritet, och vi tror på att skapa en arbetsmiljö där alla känner sig uppskattade och viktiga. Vår strävan efter innovation och effektivitet i byggbranschen innebär att du kommer att vara en del av ett team som leder vägen med miljövänliga och effektiva byggmetoder.

På Norlin Olsson Aktiebolag gör ditt arbete verkligen skillnad, inte bara i att skapa vackra utrymmen utan också i att erbjuda våra kunder en service som går utöver det vanliga.

Axel Nyström
Axel Nyström
2024-05-02
Snabb och smidig kontakt. Och bra utfört arbete. Golvläggaren var proffsig och gjorde ett toppen jobb!
lirkun
lirkun
2024-04-22
Smidigt och bra
Nina Rumack
Nina Rumack
2024-04-16
Snabbt utfört arbete, kort väntetid, väldigt trevlig person, tydliga och hjälpsamma.
mika Konttaniemi
mika Konttaniemi
2024-03-27
Firman anlitades för byte av köksskåp, installation av diskmaskin m.m Vi är supernöjda med allt från start till slut. Arbetet väl utfört och vi är också väldigt nöjda med kommunikationen mellan oss och firmans representant Niklas. Vi är också nöjda med hantverkaren och rörmokaren som var mycket hjälpsamma.
Ida Savilahti
Ida Savilahti
2024-03-21
Bra service och fått snabbt hjälp när jag behövt. Utfört uppdraget in i minsta detalj på avtalad tid. Anlitat dem två gånger och blivit lika nöjd varje gång. Rekommenderar varmt Norlin Olsson.
Fanny Lundberg
Fanny Lundberg
2024-03-13
Hjälpte oss att riva och återställa efter en vattenskada. Skönt med en firma som kunde samordna med tak- och målerifirma som också behövdes. Upplevde dem som tillgängliga, kunniga, mottagliga för frågor och feedback. Nära fem stjärnor i betyg.
Karin Mård
Karin Mård
2024-03-11
Toppen ! Tack! Bra jobb. Väldigt bra information och kommunikation,
Annika
Annika
2024-02-25
Jag fick utmärkt service av Norlin Olsson! Genom deras omfattande, omtänksamma och detaljerade arbete och stöd hjälpte de mig igenom en tuff utmaning kring försäkringsrelaterade byggskador. Det är sällsynt att hitta så vänlig och utmärkt service, särskilt när en svår situation kräver just det. Det var väldigt smidigt att diskutera viktiga detaljer för köket och golvet och det jättefina resultatet visar hur mycket uppmärksamhet entreprenaden lägger på detaljer, utöver att ha ett fantastiskt kundbemötande. Absolut rekommenderar Norlin Olsson och ett otroligt stort tack till Niklas och Albin!
HÅLLBARHETSPROJEKT

Innovativa hållbarhetsinitiativ i byggbranschen

Dyk in i våra banbrytande hållbarhetsprojekt och upptäck vårt djupa engagemang för en grönare och mer hållbar framtid! Norlin Olsson Aktiebolag delar Naturskyddsföreningens vision om fler skyddade havsområden och är stolta över att vara ett stödföretag för deras havsarbete.

Läs vidare för att stilla din nyfikenhet och lära dig mer om vårt gemensamma arbete för miljön!