mika Konttaniemi
mika Konttaniemi
2024-03-27
Firman anlitades för byte av köksskåp, installation av diskmaskin m.m Vi är supernöjda med allt från start till slut. Arbetet väl utfört och vi är också väldigt nöjda med kommunikationen mellan oss och firmans representant Niklas. Vi är också nöjda med hantverkaren och rörmokaren som var mycket hjälpsamma.
Ida Savilahti
Ida Savilahti
2024-03-21
Bra service och fått snabbt hjälp när jag behövt. Utfört uppdraget in i minsta detalj på avtalad tid. Anlitat dem två gånger och blivit lika nöjd varje gång. Rekommenderar varmt Norlin Olsson.
Fanny Lundberg
Fanny Lundberg
2024-03-13
Hjälpte oss att riva och återställa efter en vattenskada. Skönt med en firma som kunde samordna med tak- och målerifirma som också behövdes. Upplevde dem som tillgängliga, kunniga, mottagliga för frågor och feedback. Nära fem stjärnor i betyg.
Karin Mård
Karin Mård
2024-03-11
Toppen ! Tack! Bra jobb. Väldigt bra information och kommunikation,
Annika
Annika
2024-02-25
Jag fick utmärkt service av Norlin Olsson! Genom deras omfattande, omtänksamma och detaljerade arbete och stöd hjälpte de mig igenom en tuff utmaning kring försäkringsrelaterade byggskador. Det är sällsynt att hitta så vänlig och utmärkt service, särskilt när en svår situation kräver just det. Det var väldigt smidigt att diskutera viktiga detaljer för köket och golvet och det jättefina resultatet visar hur mycket uppmärksamhet entreprenaden lägger på detaljer, utöver att ha ett fantastiskt kundbemötande. Absolut rekommenderar Norlin Olsson och ett otroligt stort tack till Niklas och Albin!
Ulf Heinke
Ulf Heinke
2023-12-19
Bra genomförd projekt vid byte av bänkskiva och kakel på ök tid och kostnad.
Nora Roos
Nora Roos
2023-11-18
Otroligt professionella och trevliga. Det blev precis som vi ville ha det. Kunde inte blivit nöjdare 🤩🤩🤩
VÅRA TJÄNSTER

Snabbhantering av vattenskada i din BRF

Agera snabbt när ni hanterar vattenskador i er förening. Tiden är nyckeln för att minska skadansomfattning och därmed antalet grannar som påverkas. Som experter på vattenskador i BRFer kan vi på Norlin Olsson garantera en effektiv skadehantering. Dessa steg bör följas för att snabbt komma i mål med vattenskadan:

 • Agera direkt! Vänta inte utan se till att vattnet utströmningen stoppas. Om ni inte har en jour rörmockare kontakt oss.
 • Torka sedan upp efter bästa förmåga
 • Anmäl in skadan till erat försäkringsbolag och få ett skadenummer.
 • Kontakta vårat proffessionella team för att utreda skadeomfattning och skadeorsak. Givetvis lämnar vi en besiktningsrapport och kalkyl med rätt fördelning, redo att skickas in till försäkringsbolagen!
 • Vi river ut och torkar skadan enligt korrekt branschstandard.
 • När torrbeskedet kommer återställer våra topp hantverkare stommen och ytskikten.
 • Vi rådgör också med boende och BRF för att proaktivt hantera vattenskador i framtiden

Ring oss när skadan varit framme!

VI HITTAR DEN PERFEKTA LÖSNINGEN FÖR ER BRF!

VÅRA TJÄNSTER

Underhåll er BRF på rätt sätt i rätt tid

Vi tar dig med på en genomgång av dina fastigheter för att skapa förståelse för fastighetsservice och vilka behov just din förening har. Vi förklarar processen av fastighetsunderhåll och går igenom vanliga fallgropar som dessvärre gör att försäkringen inte täcker när skadan varit framme.

Förbereder föreningen så att ni har gjort det ni behöver för säkra och trygga fastigheter för dig och dina grannar. Tillsammans sätter vi upp en underhållsplan för de närmsta 6 månaderna med en skräddarsydd budget för era behov.

Genom att fatta rätt beslut och prioritera kostnadseffektivt kan vi reducera er förenings framtida kostnader. Med vår expertis och erfarenhet levererar vi kvalitativt hantverk och vägledning för era fastigheter.

Tjänster som vi erbjuder:

 • Fastighetsservice
 • Åtgärdsplan och underhållsplan
 • Utredning och återställning av vattenskador i BRFer
 • Expert service och hantverk
 • Kontakt och samordning med kvalitetsäkrade yrkesgrupper

Få experthjälp direkt och spara tid med Norlin Olssons hjälp!

VÅRA TJÄNSTER

Därför väljer BRFer oss om igen

Många BRFer väljer oss som deras byggentreprenör om och om igen tack vare vårat goda rykte, expertis och åtaganden för säkerhet och transparens. Vi fokuserar på att förstå era unika behov och att skapa skräddarsydda lösningar. Vår tydliga kommunikation säkerställer att era förväntningar möts och vårt ”säkerhet-först”- tillvägagångssätt garanterar en säker arbetsplats.

Tack vare samarbetet vi skapat under försäkringsärendena så slutar inte resan med oss där, på önskemål av föreningarna har vi har fortsatt leverera rådgivning, underhåll och fastighetsskötsel år efter år för att säkerställa BRFen skadefria boenden. 

Vi känner oss trygga med Norlin Olsson i vetskap om att arbetet utförs på ett kostnadseffektivt och ansvarsfullt sätt.

Mikael Lindqvist, Brf Lupinen i Haninge
Styrelse ledamot & kontaktperson fastighetsfrågor
Professionellt resultat
Proaktiva lösningar
Underhållsplan
Underhållsplan
UTVALDA PROJEKT

Expertlösningar för försäkringsbyggskador

Vi är stolta över att kunna visa dig våra senaste projekt, där vårt engagerade team av snickare och samarbetspartners har hanterat försäkringsrelaterade byggskador med stor omsorg och skicklighet. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda högkvalitativa hantverk och framgångsrika resultat som uppfyller våra kunders förväntningar.

Lyft din BRF:s fastighetsförvaltning med våra expertlösningar

Uppgradera din BRF:s fastighetsförvaltning nu. Kontakta oss för en personlig offert och upplev skillnaden som våra expertlösningar kan göra för dig och dina grannar.

OM OSS

Våra betrodda samarbetspartners

Vi är stolta över våra långvariga och framgångsrika relationer med nöjda kunder och samarbetspartners inom diverse branscher. Tillsammans med våra samarbetspartners fokuserar vi på hållbarhet och förbättringsprojekt. Genom vårt gemensamma engagemang strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa lösningar som skapar bestående värde för våra kunder och våra samarbetspartners

Samarbete ocab
Victoriahem samarbetspartner
refine en samarbetspartner
Samarbetspartner till HSB
Stödföretag havet
Tak2.0 logo
VÅRA TJÄNSTER

Skadehantering som ger trygghet och resultat