Aei Seiei
Aei Seiei
2023-10-23
Bra jobb och jätte nöjd, tar bara lite extra tid för kanske under sommartid och folk på samester
Sanne Nilsson
Sanne Nilsson
2023-10-23
Väldigt professionellt utförande samt god kvalité på utfört arbete.
adam nygren
adam nygren
2023-10-11
Norlin Olsson AB gjorde renoverade mitt kök och lade nytt golv. Kontakten med företaget var otroligt bra, jag har aldrig tidigare vart med om en byggfirma som tar sig tid för dumma frågor som detta bolag. Det är uppenbart att service är extremt viktigt för Norlin Olsson att upplevas som enkla och smidiga. Det må hända att det hade gått att hitta en billigare snickare, men fasen ingen som jag hade vart så nöjd med. Man får verkligen vad man betalar för. Rekommenderas varmt.
Caroline Larsson
Caroline Larsson
2023-09-13
Har inget annat än gott att säga! Hjälpsamma och trevliga och väl utfört arbete 🌟
Esa Orma
Esa Orma
2023-09-13
Bra jobb och trevliga killar
Allt i väggar (alltiväggar AB)
Allt i väggar (alltiväggar AB)
2023-09-12
Fick en vattenskada i mitt radhus, föreningen anlitade denna firma. Bra kommunikation mellan mig som kund och firman. bästa snickaren han var väldigt noggrann och tydlig. Rekommenderas starkt om ni vill ha bra arbete utfört!! 👌👌👌👌👌👌👌
VÅRA TJÄNSTER

Effektiv lösning för vattenskador i villor – Snabbt, pålitligt och professionellt

Effektiva lösningar för vattenskadan i din villa – Snabb, pålitlig och professionell service.
När du hanterar vattenskada i villan behöver du en pålitlig byggentreprenör som har erfarenhet av byggskador som är relaterade till försäkringsärenden.

Med vår långa erfarenhet, höga kundnöjdhet och expertis inom området är ditt hem i trygga händer och du kan vara trygg med att vårat specialiserade team tar hand om vattenskadan på rätt sätt.

Med våra grymma snickare och betrodda samarbetspartners hjälper vi dig med hela byggskadeprocessen från utredning av skadeorsak till och med återställning av ytskikt och tillbakalämning av nyckel.

  • Identifiering av skadans omfattning
  • Noggranna reparationer
  • Fuktutredning och sanering
  • Hantering av försäkringsärenden
  • Återställning av drabbade områden
  • Rådgivning och förebyggande åtgärder
EPS

Här arbetar våra erfarna experter med att återställa en villa efter en omfattande fuktskada i nedervåningen. Vi behandlar skadade områden noggrant och säkerställer en trygg och sund miljö för dig och din familj. Lita på oss för effektiva och pålitliga lösningar för din fuktskada.

Låt oss lösa din vattenskada i villan
– snabbt, säkert och professionellt

Drabbad av vattenskada i din villa? Kontakta oss nu för en kostnadsfri konsultation och låt våra byggexperter återställa ditt drömhem effektivt och tryggt.

VÅRA TJÄNSTER

Skydda ditt hem och hälsa – Åtgärda vattenskador i villan snabbt och effektivt

Att åtgärda vattenskada i din villa snabbt och effektivt är av yttersta vikt, detta för att skydda ditt hem mot vidare skador men också din familjs hälsa mot effekterna av mögelskador. När en vattenskada får ligga ohanterad under en längre period kan mögel gro, röta skada huset och i sig orsaka dyra reparationer.

Vi på Norlin Olsson förstår vikten av snabb och rätt hanterade vattenskador och de konsekvenser som huset kan utsättas för vid felhantering. Våra tjänster för att laga och åtgärda villans vattenläcka innefattar en helhetsservice för att du som villaägare ska förstå och känna dig trygg genomhela resan.

Vi är byggentreprenörer med högsta betyg inom villarenovering och har specialiserat oss på att hjälpa försäkringstagare med allt relaterat till vattenskador, vilket gör att du som kund får marknadsmässigt pris och branschstandard på de tjänster du beställer av oss.

Vi utreder alltid möjligheten för delreparation för att bespara dig och din familj på tid, miljön på resurser och din plånbok på pengar, detta gör det möjligt för oss att i vissa fall snabbfixa mindre vattenskador i din villa.

När din vattenskada är åtgärdad ser vi också till att hjälpa dig med branschförbättringar samt proaktiva lösningar för att rusta upp ditt hem och förebygga vattenskador i framtiden.

Dialogen med försäkringsbolaget kan upplevas som komplex och förvirrande för villaägarna och försäkringstagarna, därför erbjuder vi också hjälp med dialog med försäkringsbolaget vilket guidar dig på ett lättförståeligt sätt genom försäkringsärendet.

Är du osäker på om du har en vattenskada i din villa, tveka inte, kontakta oss så hjälper vi dig att reda ut saken!

Bekämpa vattenskador i villan – Rädda ditt hem med vår expertis

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och låt vårt skickliga byggteam säkerställa ditt hems välmående och din familjs hälsa med innovativa, tillförlitliga metoder.

VÅRA TJÄNSTER

Steg för steg – Så går ett försäkringsärende till

När du har en vattenskada i villan

Kontakta oss idag för personlig hjälp med att återställa din vattenskadade villa och låt vårt erfarna team hjälpa dig att återfå tryggheten i ditt hem.

VANLIGA FRÅGOR

Viktiga insikter om vattenskada i villor – Dina frågor besvarade

Vilka är de vanligaste orsakerna till vattenskador i villor?

De vanligaste orsakerna till vattenskador är läckande rör, tak- och fönsterläckage, överfulla stuprör, grundvattenintrång och vitvaror som diskmaskiner och tvättmaskiner som har läckage.
Kontinuerlig inspektion och underhåll underlättar och förebygger mot dessa typer av skador.

Vilka delar av villan är mest utsatta för vattenskador?

Källare, badrum, kök, tak och fönsterområden är de mest utsatta delarna av en villa för vattenskador. Regelbunden inspektion och underhåll av dessa områden kan hjälpa till att förhindra vattenskador.

Hur kan jag identifiera tecken på vattenskada i min villa?

Tecken på vattenskada inkluderar fuktfläckar på väggar och tak, svullna eller mjuka golv, en ovanlig fuktig lukt, mögel eller svampangrepp och färg- eller tapetavlossning. Det är viktigt att inspektera din villa regelbundet för att upptäcka dessa tecken tidigt.

Vad är skillnaden mellan vattenskada och fuktskada i en villa?

Vattenskada uppstår när stora mängder vatten tränger in i byggnadens struktur och orsakar skador, medan fuktskada är resultatet av ökad fuktighet i luften eller på ytor som inte torkar snabbt nog. Båda kan leda till mögel, röta och strukturella skador.

Hur kan jag avgöra om mitt hem har strukturella skador på grund av vattenskada?

Strukturella skador kan innebära sprickor eller bucklor i väggar och tak, svullna eller vridna reglar och golv, och synliga skador på bärande element. Om du misstänker strukturella skador, bör du anlita en professionell för att bedöma och åtgärda problemet.

Kan jag utföra vattenskadeåtgärder själv, eller bör jag anlita en professionell?

Vissa mindre vattenskador kan hanteras själv, men vid större skador eller om du är osäker på skadans omfattning, bör du anlita en professionell. En expert inom vattenskador har rätt utrustning, kunskap och erfarenhet för att säkerställa en effektiv och säker återställning av din villa.

Steg för att hantera ersättning för vattenskada i villan?

För att skapa bäst förutsättnignar för att få ersättning och för att möta försäkringsvillkoren när du haft en vattenskada i villan, följ dessa steg:

  • Dokumentera skadan: Ta mycket bilder och videor innan du städar upp vattnet. Detta underlag bevisar hur blött utrymmet varit.
  • Rapportera in skadan: Kontakta ditt föräskringsbolag så fort som möjligt. De hjälper dig att registrera in din skada. Spara ned skadenumret/ärendenumret, detta är vad du uppger för att få information om status i ditt ärende.
  • Anlita en byggentreprenör som har erfarenhet: En byggentreprenör som arbetat med byggrelaterade skador dokumenterar under tidens gång och för löpande dialog med försäkringsbolaget vilket förbättrar dina förutsättningar att få ersättning om förutsättningarna förändras under arbetetsgång, alltså om man upptäcker att skadan ser annorlunda ut när man har öppnat golv/vägg.

Få personlig hjälp med din vattenskadade villa idag

Har du fler frågor eller behöver bygghjälp med din vattenskada i villan? Kontakta oss nu för en kostnadsfri konsultation och låt våra erfarna specialister hjälpa dig att återställa ditt drömhem!

ARTIKLAR

Allt du behöver veta om vattenskador i villor

Hur ofta bör jag inspektera min villa för att förebygga vattenskador?

Är det möjligt att reparera vattenskadade möbler och andra hushållsartiklar?

Vissa vattenskadade möbler och hushållsartiklar kan repareras, men det beror på materialet och skadans omfattning. Snabb insats är avgörande för att minimera skador.

Om möjligt, torka och rengör föremålen omedelbart. För dyrbara eller komplexa föremål, överväg att anlita en professionell konservator.

Vilka material och verktyg behövs för att reparera vattenskador i en villa?

För att reparera vattenskador behöver du material som fukt- och mögeltålig gips, fuktbeständiga färger och tätningsmedel samt utrustning som avfuktare, fläktar och våtdammsugare.

Använd skyddskläder som handskar, andningsskydd och skyddsglasögon vid arbete med vattenskador och mögel.

Vad bör jag göra om jag upptäcker vattenskada i min villa under en renovering?

Om du upptäcker vattenskada under en renovering, pausa projektet och bedöm skadans omfattning. Anlita en professionell för att undersöka problemet, fastställa orsaken och föreslå lämpliga åtgärder.

Beroende på skadans omfattning kan det vara nödvändigt att anpassa renoveringsplanerna och budgeten för att inkludera återställning av vattenskador.

OM OSS

Våra betrodda samarbetspartners

Vi är stolta över våra långvariga och framgångsrika relationer med nöjda kunder och samarbetspartners inom diverse branscher. Tillsammans med våra samarbetspartners fokuserar vi på hållbarhet och förbättringsprojekt. Genom vårt gemensamma engagemang strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa lösningar som skapar bestående värde för våra kunder och våra samarbetspartners

Samarbete ocab
Victoriahem samarbetspartner
refine en samarbetspartner
Samarbetspartner till HSB
Stödföretag havet
Tak2.0 logo