Axel Nyström
Axel Nyström
2024-05-02
Snabb och smidig kontakt. Och bra utfört arbete. Golvläggaren var proffsig och gjorde ett toppen jobb!
lirkun
lirkun
2024-04-22
Smidigt och bra
Nina Rumack
Nina Rumack
2024-04-16
Snabbt utfört arbete, kort väntetid, väldigt trevlig person, tydliga och hjälpsamma.
mika Konttaniemi
mika Konttaniemi
2024-03-27
Firman anlitades för byte av köksskåp, installation av diskmaskin m.m Vi är supernöjda med allt från start till slut. Arbetet väl utfört och vi är också väldigt nöjda med kommunikationen mellan oss och firmans representant Niklas. Vi är också nöjda med hantverkaren och rörmokaren som var mycket hjälpsamma.
Ida Savilahti
Ida Savilahti
2024-03-21
Bra service och fått snabbt hjälp när jag behövt. Utfört uppdraget in i minsta detalj på avtalad tid. Anlitat dem två gånger och blivit lika nöjd varje gång. Rekommenderar varmt Norlin Olsson.
Fanny Lundberg
Fanny Lundberg
2024-03-13
Hjälpte oss att riva och återställa efter en vattenskada. Skönt med en firma som kunde samordna med tak- och målerifirma som också behövdes. Upplevde dem som tillgängliga, kunniga, mottagliga för frågor och feedback. Nära fem stjärnor i betyg.
Karin Mård
Karin Mård
2024-03-11
Toppen ! Tack! Bra jobb. Väldigt bra information och kommunikation,
Annika
Annika
2024-02-25
Jag fick utmärkt service av Norlin Olsson! Genom deras omfattande, omtänksamma och detaljerade arbete och stöd hjälpte de mig igenom en tuff utmaning kring försäkringsrelaterade byggskador. Det är sällsynt att hitta så vänlig och utmärkt service, särskilt när en svår situation kräver just det. Det var väldigt smidigt att diskutera viktiga detaljer för köket och golvet och det jättefina resultatet visar hur mycket uppmärksamhet entreprenaden lägger på detaljer, utöver att ha ett fantastiskt kundbemötande. Absolut rekommenderar Norlin Olsson och ett otroligt stort tack till Niklas och Albin!
VÅRA TJÄNSTER

Våra Effektiva Tjänster för Putsreparation Utomhus

Vi hjälper både privatpersoner och företag med mindre putsreparationer, Norlin Olsson erbjuder putsreparationstjänst utomhus och är din pålitliga partner för att åtgärda sprickor, hål och andra skador på fasadputsen. Med expertis och noggrannhet återställer vi din byggnads yttre till sin ursprungliga skick.

Vi erbjuder våra tjänster i hela Jönköping:

  • Sprickor och revor i fasadputsen
  • Lossnande puts
  • Skador på tegelstrukturer
  • Skorstenar i behov av reparation
  • Murverk med bristningar eller skador
Byggfirma i stockholm

Få hjälp med den störande sprickan i fasaden!

skorstensreparation
VÅRA TJÄNSTER

Professionella Skorstensreparationer

Vår expertis sträcker sig bortom enbart putsreparationer; vi är också specialister på att återställa skorstenar och andra tegelstrukturer. Med precision och omsorg kan vi reparera sprickor, bristningar och andra skador för att återställa teglets naturliga skönhet och styrka.

En trasig skorsten utgör inte bara en estetisk olägenhet utan även en potentiell fara för din byggnad. Sprickor och skador på skorstenen kan leda till läckage av fukt och vatteninfiltration, vilket kan orsaka allvarliga strukturskador över tiden. Med vår expertis och skicklighet i skorstensreparationer kan vi säkerställa att din skorsten återfår sin funktionalitet.

Låt proffsen återställa och förnya dina tegelkonstruktioner

Kontakta oss idag för att återställa och förnya dina
tegelkonstruktioner till sin forna glans.

ARTIKLAR

Frågor och svar gällande puts

Hur vet jag om min fasadputs behöver lagas?

Tecken på att din fasadputs behöver lagas inkluderar sprickor, revor eller lossnande puts. Vid osäkerhet är det alltid bäst att konsultera en expert för en inspektion.

Vilka produkter rekommenderar ni för att laga puts?

Vi rekommenderar produkter som är speciellt utformade för att reparera puts, såsom weberbase 224 puts- och murbruk C eller weberbase 135 putsbruk C hand.

Kan jag laga putsen själv eller behöver jag anlita en professionell?

Mindre skador kan ofta lagas av en händig person med rätt verktyg och kunskap. För större skador eller om du är osäker på hur du ska gå tillväga, kan det vara bäst att anlita en professionell hantverkare.

OM OSS

Våra betrodda samarbetspartners

Vi är stolta över våra långvariga och framgångsrika relationer med nöjda kunder och samarbetspartners inom diverse branscher. Tillsammans med våra samarbetspartners fokuserar vi på hållbarhet och förbättringsprojekt. Genom vårt gemensamma engagemang strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa lösningar som skapar bestående värde för våra kunder och våra samarbetspartners

Samarbete ocab
Victoriahem samarbetspartner
refine en samarbetspartner
Samarbetspartner till HSB
Stödföretag havet
Tak2.0 logo

Begär en offert

Söker du professionell hjälp för byggskador eller fastighetsservice? Vi erbjuder expertis för både privatpersoner och företag. Tveka inte, kontakta oss idag för en skräddarsydd lösning!