Axel Nyström
Axel Nyström
2024-05-02
Snabb och smidig kontakt. Och bra utfört arbete. Golvläggaren var proffsig och gjorde ett toppen jobb!
lirkun
lirkun
2024-04-22
Smidigt och bra
Nina Rumack
Nina Rumack
2024-04-16
Snabbt utfört arbete, kort väntetid, väldigt trevlig person, tydliga och hjälpsamma.
mika Konttaniemi
mika Konttaniemi
2024-03-27
Firman anlitades för byte av köksskåp, installation av diskmaskin m.m Vi är supernöjda med allt från start till slut. Arbetet väl utfört och vi är också väldigt nöjda med kommunikationen mellan oss och firmans representant Niklas. Vi är också nöjda med hantverkaren och rörmokaren som var mycket hjälpsamma.
Ida Savilahti
Ida Savilahti
2024-03-21
Bra service och fått snabbt hjälp när jag behövt. Utfört uppdraget in i minsta detalj på avtalad tid. Anlitat dem två gånger och blivit lika nöjd varje gång. Rekommenderar varmt Norlin Olsson.
Fanny Lundberg
Fanny Lundberg
2024-03-13
Hjälpte oss att riva och återställa efter en vattenskada. Skönt med en firma som kunde samordna med tak- och målerifirma som också behövdes. Upplevde dem som tillgängliga, kunniga, mottagliga för frågor och feedback. Nära fem stjärnor i betyg.
Karin Mård
Karin Mård
2024-03-11
Toppen ! Tack! Bra jobb. Väldigt bra information och kommunikation,
Annika
Annika
2024-02-25
Jag fick utmärkt service av Norlin Olsson! Genom deras omfattande, omtänksamma och detaljerade arbete och stöd hjälpte de mig igenom en tuff utmaning kring försäkringsrelaterade byggskador. Det är sällsynt att hitta så vänlig och utmärkt service, särskilt när en svår situation kräver just det. Det var väldigt smidigt att diskutera viktiga detaljer för köket och golvet och det jättefina resultatet visar hur mycket uppmärksamhet entreprenaden lägger på detaljer, utöver att ha ett fantastiskt kundbemötande. Absolut rekommenderar Norlin Olsson och ett otroligt stort tack till Niklas och Albin!
VÅRA TJÄNSTER

Pålitliga snickare för alla typer av golvläggning

På vår firma är vi stolta över att leverera högklassig service och arbete av högsta kvalitet. Vi erbjuder helhetstjänster inom allt typ av golvläggning för kunder i Jönköping och Stockholm:

  • Trägolv & Parkett
  • Laminat och Vinylgolv
  • Golvmatta
  • Knarrande golv
  • Vattenskadade golv
  • Anpassade Lösningar: Oavsett dina behov, från särskilda mönster till unika materialval, kan vi anpassa våra tjänster för att matcha din inredningsvision.
Byggfirma i stockholm

Boka ett offertbesök med din snickare idag!

Våra snickare här för att se till att ditt nya golv inte bara ser bra ut vid installationen utan fortsätter att imponera år efter år.

VÅRA TJÄNSTER

Parkett & laminat läggning

Parkett är känt för sin äkthet och varaktighet och är ett utmärkt val för dem som värderar kvalitet och tidlös skönhet. Parkettgolv är tillverkat av äkta trä, vilket ger varje planka ett unikt utseende med naturliga variationer i ådring och färg.

Laminat är ett kostnadseffektivt alternativ som kan efterlikna utseendet av trä, sten och andra material utan de höga kostnaderna och underhållskraven. Laminat är uppbyggt av flera lager, där det översta lagret är en hård yta som är motståndskraftig mot slitage, repor och solblekning.

Vid val av golv är det viktigt att beakta rummets funktion, hemmets miljö och dina framtida underhållsbehov för att säkerställa att golvet uppfyller dina långsiktiga behov. För att säkerställa en hög kvalitet på ditt parkettgolv erbjuder vi både nyinstallation och omläggning av golv.

parkettläggning

Ny & omläggning av golvmatta 

Att lägga ny golvmatta eller renovera en befintlig är ett utmärkt sätt att fräscha upp utseendet i ditt hem eller kontor. En ny golvmatta kan helt förändra känslan i ett rum, tillföra värme, komfort och en stil som speglar din personliga smak. Vårt team av erfarna golvläggare hanterar allt från urval av material till den slutliga installationen, med precision och omsorg.

Se vår senaste mattomläggning här >

Få kontakt med Snickarna på Norlin Olsson AB

LÅT OSS TILLSAMMANS HITTA DEN PERFEKTA LÖSNINGEN FÖR ERAT GOLV!

problem-med-knarrande-golv
VÅRA TJÄNSTER

Problem med knarrande golv

Knarrande golv kan orsakas av flera faktorer, inklusive åldrande av material, otillräcklig fästning av underlaget, torra förhållanden som leder till krympning av trä, slitage från hög trafik, samt felaktig installation.

Att identifiera den exakta orsaken är avgörande för att kunna vidta rätt åtgärder, såsom justering av rummets fuktighet, omfästning av lösa delar eller utbyte av skadade golvsektioner.


Våra tjänster för att åtgärda knarrande golv är perfekta för hem där tystnad och komfort är avgörande. Knarrande golv kan vara störande, men vi erbjuder effektiva lösningar för att eliminera detta problem.

Vårt expertteam identifierar och åtgärdar orsakerna till knarrandet, vilket resulterar i en stabil och tyst golvyta. Våra ingrepp är inte bara effektiva utan också hållbara, vilket säkerställer att ditt golv förblir tyst och behagligt långt in i framtiden.

Vattenskadad parkett

Att åtgärda vattenskadad parkett kräver expertis och precision, inte bara för att återställa golvet till dess ursprungliga skick utan även för att förebygga framtida skador. Vårt team av erfarna snickare specialiserar sig på att noggrant bedöma skadans omfattning och bestämma den mest effektiva åtgärden för just din parkett. Oavsett om det rör sig om en delreparation för att spara kostnader eller om hela golvet behöver läggas om, är vi redo att hjälpa till.

Vi undersöker även om det finns behov av att torka ut och eventuellt riva upp det underliggande materialet. Med oss vid din sida kan du känna dig trygg genom hela processen, från bedömning till färdigställande.

Läs mer om vattenskadad parkett här >

fuktskadad-parkett
ARTIKLAR

Vidare Läsning: Våra Golvläggningstjänster

Installation av Trägolv

Våra trägolvstjänster innefattar allt från installation av hårdträ som ek och teak till mjukare sorter som furu. Massivt trägolv är inte bara tidsenligt och vackert men erbjuder också en tidlös charm och varaktighet, vilket gör dem till en utmärkt investering för varje hem.

Laminat och Vinylgolv

För de som söker ett kostnadseffektivt alternativ utan att kompromissa med utseendet, erbjuder vi laminat golv och vinylgolv. Dessa golv är kända för sin hållbarhet och förmåga att efterlikna andra material såsom trä och sten, och de erbjuder en praktisk lösning för högtrafikerade områden.

Anpassade Lösningar

Vi förstår att varje hem och varje rum har sina unika behov. Därför erbjuder vi anpassade golvlösningar där du kan välja mellan olika mönster, färger och material för att matcha just din stil och dina krav. Vårt team är experter på att skapa unika, skräddarsydda lösningar som förverkligar dina visioner och förhöjer ditt hem.

Anpassade Lösningar

Vi förstår att varje hem och varje rum har sina unika behov. Därför erbjuder vi anpassade golvlösningar där du kan välja mellan olika mönster, färger och material för att matcha just din stil och dina krav. Vårt team är experter på att skapa unika, skräddarsydda lösningar som förverkligar dina visioner och förhöjer ditt hem.

Vad är skillnaden mellan massivt trägolv och lamellparkett?

Massivt trägolv är tillverkat av ett enda stycke trä, medan lamellparkett består av ett toppskikt av hårdträ fäst vid flera lager av annat trä, vilket erbjuder förbättrad stabilitet.

Hur lång tid tar det att lägga ett golv?

Den tid som krävs varierar beroende på golvmaterial och rummets storlek. Generellt kan ett rum slutföras på en till två dagar.

Vilka verktyg behöver jag för golvläggning?

Väsentliga verktyg inkluderar ett måttband, en lämplig såg helst en kap och ger, en golvspikare för trägolv och en spackel för kakelinstallation, underlagsfoam och distansbrickor för parkett och laminat.

OM OSS

Våra betrodda samarbetspartners

Vi är stolta över våra långvariga och framgångsrika relationer med nöjda kunder och samarbetspartners inom diverse branscher. Tillsammans med våra samarbetspartners fokuserar vi på hållbarhet och förbättringsprojekt. Genom vårt gemensamma engagemang strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa lösningar som skapar bestående värde för våra kunder och våra samarbetspartners

Samarbete ocab
Victoriahem samarbetspartner
refine en samarbetspartner
Samarbetspartner till HSB
Stödföretag havet
Tak2.0 logo

Begär en offert för ditt nya golvprojekt

Söker du professionell hjälp för din nästa golvomläggning . Vi erbjuder expertis för både privatpersoner och företag. Våra golvläggare i Jönköping och Stockholm är redo att hjälpa dig. Tveka inte, kontakta oss idag för en skräddarsydd lösning!