Axel Nyström
Axel Nyström
2024-05-02
Snabb och smidig kontakt. Och bra utfört arbete. Golvläggaren var proffsig och gjorde ett toppen jobb!
lirkun
lirkun
2024-04-22
Smidigt och bra
Nina Rumack
Nina Rumack
2024-04-16
Snabbt utfört arbete, kort väntetid, väldigt trevlig person, tydliga och hjälpsamma.
mika Konttaniemi
mika Konttaniemi
2024-03-27
Firman anlitades för byte av köksskåp, installation av diskmaskin m.m Vi är supernöjda med allt från start till slut. Arbetet väl utfört och vi är också väldigt nöjda med kommunikationen mellan oss och firmans representant Niklas. Vi är också nöjda med hantverkaren och rörmokaren som var mycket hjälpsamma.
Ida Savilahti
Ida Savilahti
2024-03-21
Bra service och fått snabbt hjälp när jag behövt. Utfört uppdraget in i minsta detalj på avtalad tid. Anlitat dem två gånger och blivit lika nöjd varje gång. Rekommenderar varmt Norlin Olsson.
Fanny Lundberg
Fanny Lundberg
2024-03-13
Hjälpte oss att riva och återställa efter en vattenskada. Skönt med en firma som kunde samordna med tak- och målerifirma som också behövdes. Upplevde dem som tillgängliga, kunniga, mottagliga för frågor och feedback. Nära fem stjärnor i betyg.
Karin Mård
Karin Mård
2024-03-11
Toppen ! Tack! Bra jobb. Väldigt bra information och kommunikation,
Annika
Annika
2024-02-25
Jag fick utmärkt service av Norlin Olsson! Genom deras omfattande, omtänksamma och detaljerade arbete och stöd hjälpte de mig igenom en tuff utmaning kring försäkringsrelaterade byggskador. Det är sällsynt att hitta så vänlig och utmärkt service, särskilt när en svår situation kräver just det. Det var väldigt smidigt att diskutera viktiga detaljer för köket och golvet och det jättefina resultatet visar hur mycket uppmärksamhet entreprenaden lägger på detaljer, utöver att ha ett fantastiskt kundbemötande. Absolut rekommenderar Norlin Olsson och ett otroligt stort tack till Niklas och Albin!
VÅRA TJÄNSTER

Proffsig renovering av er kontorsyta

Vi hjälper både företag med deras kontorslandskap, anpassar och ser till att er arbetsyta blir till optimalt bruk. Vi erbjuder kostnadsfria offertbesök och offerter och sedan håller vi och sköter arbetet med alla yrkesgrupper och givetvis med våra egna snickare.

Vi erbjuder våra tjänster i hela Storstockholm & Jönköping:

  • Planlösning
  • Uppfräschning av ytskikt
  • Belysning
  • Ventilation
Byggfirma i stockholm

Skräddarsydda kontorsanpassingar!

Kontakta oss idag så vägleder vi dig i rätt riktning, vi erbjduer tjänster för hela er kontorsanpassning.

Golvmatta kontor
VÅRA TJÄNSTER

Vad är en kontorsanpassning?

En kontorsanpassning innebär att skräddarsy och designa kontorsutrymmen för att möta specifika behov och arbetsstilar inom ett företag. Genom att optimera layouten, inredningen och den tekniska infrastrukturen kan företag skapa en miljö där medarbetare trivs och kan prestera på sin bästa nivå.

Vad brukar innefattas i en kontorsanpassning?

En kontorsanpassning innefattar vanligtvis flera olika element såsom layoutdesign, möblering, belysning, färgscheman, arbetsstationer, mötesrum, loungeområden och ergonomiska lösningar. Varje detalj är noggrant utformad för att skapa en harmonisk och effektiv arbetsplats.

ARTIKLAR

Varför är kontorsanpassningar viktiga?

Kontorsanpassningar spelar en avgörande roll för att skapa en produktiv, bekväm och funktionell arbetsmiljö. Genom att anpassa kontorsutrymmet efter företagets behov och arbetskultur kan man inte bara öka produktiviteten utan även förstärka företagets varumärkesimage och attrahera talanger.

Hur går processen för en kontorsanpassning till?

Processen för en kontorsanpassning kan variera beroende på företagets behov och omfattning av projektet. Den inkluderar vanligtvis allt från initiala konsultationer och planering till design, utförande och efterföljande underhåll. Varje steg är noggrant genomtänkt för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Vilka är fördelarna med att anpassa ett kontor?

Fördelarna med kontorsanpassningar är många. Utöver att öka produktiviteten och trivseln för anställda, kan det även optimera utrymmet, stärka företagskulturen och möta företagets specifika behov och mål.

Hur påverkar kontorsanpassningar arbetsmiljön?

Kontorsanpassningar har en betydande positiv effekt på arbetsmiljön. Genom att erbjuda en bekväm och funktionell arbetsplats kan det öka motivationen, minska stress och främja samarbete och kreativitet bland medarbetarna.

Vilka är de senaste trenderna inom kontorsanpassningar?

Några av de senaste trenderna inkluderar öppna kontorslayouter, flexibla arbetsområden, hållbar design, användning av teknologi för att förbättra arbetsmiljön samt ett ökat fokus på välmående och hälsa för anställda.

Boka ditt kostnadsfria offertbesök idag!

Genom att investera i en välplanerad och genomtänkt kontorsanpassning kan företag skapa en arbetsmiljö där medarbetarna trivs och kan nå sin fulla potential. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa er med ert nästa projekt!”