ARTIKLAR

Viktigt underhåll av vitvaror

Att bibehålla effektiviteten och förlänga livslängden på dina vitvaror och diskmaskiner är centralt i varje hushåll. Regelbundet underhåll är inte bara nyckeln till bättre prestanda utan även till att undvika kostsamma reparationer om någon av dina maskiner går sönder pågrund av bristfälligt underhåll. Norlin Olsson AB ger dig insikter och professionella tips för att hålla dina vitvaror och diskmaskiner i bästa möjliga skick, oavsett om du föredrar att göra det själv eller behöver expertis från proffsen.

Fördelar med Regelbundet Underhåll

Genom att underhålla dina vitvaror och diskmaskiner regelbundet säkerställs deras effektiva funktion och förebyggs oväntade haverier. Detta underhåll kan också hjälpa till att upptäcka små problem innan de utvecklas till större och mer kostsamma frågor, vilket bidrar till enheternas längre användbarhet. En av de vanligaste orsakerna till vattenskador i köket är just bristfälligt underhåll av hushållsmaskiner så som kyl, frys och diskmaskin.

Hur Ofta Bör Underhållet Ske?

För de flesta större vitvaror och diskmaskiner rekommenderas att hålla uppsikt över dagligen och att se över och rengöra filter i diskmaskinen och avrinning i kylen varje vecka vid behov och större rengöringar varje månad.

Axel Nyström
Axel Nyström
2024-05-02
Snabb och smidig kontakt. Och bra utfört arbete. Golvläggaren var proffsig och gjorde ett toppen jobb!
lirkun
lirkun
2024-04-22
Smidigt och bra
Nina Rumack
Nina Rumack
2024-04-16
Snabbt utfört arbete, kort väntetid, väldigt trevlig person, tydliga och hjälpsamma.
mika Konttaniemi
mika Konttaniemi
2024-03-27
Firman anlitades för byte av köksskåp, installation av diskmaskin m.m Vi är supernöjda med allt från start till slut. Arbetet väl utfört och vi är också väldigt nöjda med kommunikationen mellan oss och firmans representant Niklas. Vi är också nöjda med hantverkaren och rörmokaren som var mycket hjälpsamma.
Ida Savilahti
Ida Savilahti
2024-03-21
Bra service och fått snabbt hjälp när jag behövt. Utfört uppdraget in i minsta detalj på avtalad tid. Anlitat dem två gånger och blivit lika nöjd varje gång. Rekommenderar varmt Norlin Olsson.
Fanny Lundberg
Fanny Lundberg
2024-03-13
Hjälpte oss att riva och återställa efter en vattenskada. Skönt med en firma som kunde samordna med tak- och målerifirma som också behövdes. Upplevde dem som tillgängliga, kunniga, mottagliga för frågor och feedback. Nära fem stjärnor i betyg.
Karin Mård
Karin Mård
2024-03-11
Toppen ! Tack! Bra jobb. Väldigt bra information och kommunikation,
Annika
Annika
2024-02-25
Jag fick utmärkt service av Norlin Olsson! Genom deras omfattande, omtänksamma och detaljerade arbete och stöd hjälpte de mig igenom en tuff utmaning kring försäkringsrelaterade byggskador. Det är sällsynt att hitta så vänlig och utmärkt service, särskilt när en svår situation kräver just det. Det var väldigt smidigt att diskutera viktiga detaljer för köket och golvet och det jättefina resultatet visar hur mycket uppmärksamhet entreprenaden lägger på detaljer, utöver att ha ett fantastiskt kundbemötande. Absolut rekommenderar Norlin Olsson och ett otroligt stort tack till Niklas och Albin!
ARTIKEL

Tecken på Att Dina Vitvaror Behöver Servas

  • Minskad effektivitet
  • Ovanliga ljud från maskinen
  • Felkoder eller varningslampor som lyser
  • Ökad energiförbrukning

Underhåll kontra Professionell Servicetjänst

Många underhållsåtgärder, såsom att rengöra filter eller kontrollera slangar, kan utföras själv hemma. För mer komplicerade problem och skador kan det dock vara värt att investera i professionella servicetjänster.

Förebygg skador med rätt underhåll

Att underhålla dina vitvaror och diskmaskiner är essentiellt för att säkerställa deras effektivitet och för att förlänga deras användningstid, men också för att förebygga vattenskador. Oavsett om du föredrar att göra det själv eller anlita en professionell service, kan Norlin Olsson AB erbjuda den support och expertis du behöver för att hålla dina enheter i optimalt skick.

Att identifiera och åtgärda dessa vanliga orsaker till vattenskador i köket är avgörande för att skydda ditt hem. Med rätt kunskap och åtgärder kan du undvika kostsamma reparationer och underhålla ditt köks skönhet och funktion. Norlin Olsson AB står till tjänst med expertis inom vattenskadesanering och förebyggande underhåll.

Vill du läsa mer om förebyggande åtgärder för vattenskada i köket, läs här >

ARTIKLAR

Mer om förebyggande åtgärder för köket

Har skadan redan varit framme – Vi hjälper dig!

Kontakta oss nu för en gratis konsultation och åtgärda ditt vattenskadade kök.