Aei Seiei
Aei Seiei
2023-10-23
Bra jobb och jätte nöjd, tar bara lite extra tid för kanske under sommartid och folk på samester
Sanne Nilsson
Sanne Nilsson
2023-10-23
Väldigt professionellt utförande samt god kvalité på utfört arbete.
adam nygren
adam nygren
2023-10-11
Norlin Olsson AB gjorde renoverade mitt kök och lade nytt golv. Kontakten med företaget var otroligt bra, jag har aldrig tidigare vart med om en byggfirma som tar sig tid för dumma frågor som detta bolag. Det är uppenbart att service är extremt viktigt för Norlin Olsson att upplevas som enkla och smidiga. Det må hända att det hade gått att hitta en billigare snickare, men fasen ingen som jag hade vart så nöjd med. Man får verkligen vad man betalar för. Rekommenderas varmt.
Caroline Larsson
Caroline Larsson
2023-09-13
Har inget annat än gott att säga! Hjälpsamma och trevliga och väl utfört arbete 🌟
Esa Orma
Esa Orma
2023-09-13
Bra jobb och trevliga killar
Allt i väggar (alltiväggar AB)
Allt i väggar (alltiväggar AB)
2023-09-12
Fick en vattenskada i mitt radhus, föreningen anlitade denna firma. Bra kommunikation mellan mig som kund och firman. bästa snickaren han var väldigt noggrann och tydlig. Rekommenderas starkt om ni vill ha bra arbete utfört!! 👌👌👌👌👌👌👌
VÅRA TJÄNSTER

Våra Köksrenoveringstjänster: Skräddarsydda för Ditt Hem

Hos Norlin Olsson erbjuder vi ett omfattande utbud av köksrenoveringstjänster, anpassade för att möta dina specifika behov. Från små förändringar till totala ombyggnationer, vårt team av experter arbetar med dig för att skapa en funktionell och estetiskt tilltalande köksmiljö. Våra tjänster inkluderar:

  • Konsultation & rådgivning
  • Beställningar och samordning
  • Total köksrenovering
  • Professionella samarbetspartners inom alla yrkesgrupper

Första steget mot drömköket!

Kontakta oss för en gratis konsultation och låt oss göra din vision till verklighet.
Vänta inte, din dröm väntar på att bli förverkligad!

OM OSS

Skicklighet och Precision i Varje Köksrenovering: Ett Samtal med Alexander

På Norlin Olsson är vi inte bara stolta över de kök vi renoverar; vi är stolta över de historier vi skapar genom varje projekt. I centrum för vårt senaste köksprojekt står Alexander, vår noggranna kollega och snickare vars passion och precision tar form i varje skåp och varje låda han installerar.

Alexander, med sin mångåriga erfarenhet, ser köksrenovering inte bara som ett arbete utan som en konstform. ”I high-end köksprojekt ligger utmaningen i att noggrant strukturera och sortera alla små delar. Detta kräver tålamod och noggrannhet, men när allt kommer ihop, är resultatet otroligt givande,” förklarar han. För Alexander är det inte bara slutresultatet som räknas, utan även resan dit. Varje detalj är viktig, från den första skissen till den sista skruven.

Hans öga för detaljer och strävan efter perfektion kommer tydligt till uttryck när han talar om vikten av förarbetet. ”Att sätta upp skenan som stommen sitter på, helt rätt, är grundläggande. Jag använder laserteknik för att säkerställa perfekt linjering, vilket gör resten av monteringen smidig,” delar han med sig. Det är denna typ av engagemang och precision som gör Alexanders arbete så unikt.

Men för Alexander är det mest tillfredsställande ögonblicket ”när alla delar kommer samman och jag kan se köket i sin helhet. Det är då hantverket verkligen träder fram.” Detta ögonblick, när köket inte längre är en samling av delar utan en fulländad helhet, är vad som driver honom i varje projekt.

Genom Alexanders arbete och vår teams gemensamma ansträngningar, skapar vi mer än bara funktionella utrymmen – vi skapar hjärtat i hemmet.

Upptäck mer om vårt arbete och låt dig inspireras för ditt nästa köksprojekt genom att besöka vår portfölj.

Inspireras av vårt senaste köksprojekt

Förvandla Ditt Kök

Ta steget idag för att förnya ditt kök. Kontakta oss nu och börja resan mot ett kök som inte bara är estetiskt tilltalande utan också funktionellt och säkert. Låt oss göra ditt köksdrömmar till verklighet!

ARTIKLAR

Vanliga frågor om Köksrenovering

Vad är den genomsnittliga kostnaden för köksrenovering?

Kostnaden för en köksrenovering kan variera kraftigt beroende på flera faktorer. Dessa inkluderar storleken på köket, kvaliteten på material och apparater som används, arbetskraftskostnader, och omfattningen av projektet.

Exempelvis kan ett enkelt projekt som inkluderar att byta ut skåp och bänkskivor vara betydligt billigare än en fullständig omstrukturering av köket med nya el- och VVS-installationer. Det är också viktigt att tänka på att vissa ändringar kan kräva bygglov, vilket också kan påverka den totala kostnaden.

Vi strävar efter att erbjuda kostnadseffektiva lösningar som matchar din budget utan att kompromissa med kvaliteten.

Hur lång tid tar ett typiskt köksrenoveringsprojekt?

Tidsramen för en köksrenovering beror på projektets omfattning. Enklare projekt, som att byta ut skåp eller bänkskivor, kan slutföras på några dagar till några veckor. Å andra sidan, kan omfattande renoveringar som involverar strukturella ändringar, nya VVS- och elinstallationer eller större designöverhalningar ta flera månader.

Vi arbetar alltid för att minimera störningar i ditt dagliga liv och strävar efter att slutföra projektet så effektivt som möjligt, samtidigt som vi bibehåller högsta möjliga kvalitetsstandard.

Vilka är de viktigaste stegen i en köksrenovering?

En köksrenovering innefattar flera kritiska steg för att säkerställa framgång och kundnöjdhet. Först kommer planeringsfasen, där vi diskuterar dina behov, preferenser och budget. Sedan följer designfasen, där vi skapar en detaljerad plan och visualisering av det färdiga köket.

Efter detta kommer rivningsfasen, där vi tar bort gamla komponenter och förbereder för de nya installationerna. Installationen är det näst sista steget, där nya skåp, bänkskivor, apparater och andra element installeras.

Slutligen kommer den slutliga finjusteringen, där vi ser till att alla element fungerar som de ska och att det färdiga köket möter dina förväntningar

Är det möjligt att renovera ett kök med en begränsad budget?

Det finns flera sätt att genomföra en köksrenovering även med en begränsad budget. Detta kan inkludera att välja mer kostnadseffektiva material, prioritera de förändringar som är viktigast för dig, och kanske till och med behålla vissa befintliga element av köket.

Det finns även möjlighet att utföra renoveringen i etapper för att sprida ut kostnaderna över tid. Vårt team kan ge råd och stöd för att hitta de bästa lösningarna som passar din budget.

Finns det miljövänliga alternativ för köksrenovering?

Det finns flera miljövänliga alternativ för köksrenovering:

  • Uppgradera delar av köket: lacka om luckor, byt ut handtag, uppgradera bänkskivan och byt ut vitvaror och belysning till mer energisnåla.
  • Köp ett kök secondhand på ex. blocket och sälj vidare ditt gamla kök på.
  • Om du haft vattenskada, byt endast ut skadade delar.
  • Om man vill göra en totalrenovering välj ett kök som är Svanenmärkt eller har annan miljöklassning.
  • Installera droppskydd ordentligt under vitvaror och diskho och diskmaskin för att förebygga framtida skador.

Begär en offert

Söker du professionell hjälp med din köksrenovering? Vi erbjuder expertis för både privatpersoner och företag. Tveka inte, kontakta oss idag för en skräddarsydd lösning!