UTVALDA PROJEKT

Skada efter översvämning

Under de regniga sommardagarna 2021 har många lågt liggande lokaler, källare och byggnader drabbats av översvämningar. Just denna lokal ligger insprängd i berget ca 4 meter ned, vilket innebär att den är i riskzon vid skyfall. Just denna sommar kom otursdagen. Det blev översvämning i hela källarplanet, vilket resulterade i ett försäkringsärende för kunden.

Efter rekommendation fick Norlin Olsson AB uppdraget att hjälpa till.

Det vi gjorde var att ta fram skadeorsak, kalkyl och åtgärdsplan. Under arbetets gång tog vi även fram förebyggande åtgärder för att förhindra översvämning igen vid framtida skyfall. Behöver du hjälp med en kalkyl till ditt försäkringsbolag?  Vi hjälper dig hela vägen, läs mer här!

Just nu håller vår underentreprenör Fruängens golv & betong på med återställning av stommen i På bilderna ser du vår underentreprenör Fruängens golv & betong arbeta med återställning av stommen i utrymmena. Här valde vi att återställa med EPS. EPS ger en god värmeisolering och går jättebra att torka om en liknande skada skulle ske igen. Produkten är godkänd av Byggvaruhusbedömningen då den även är hållbar ur ett livscykelperspektiv.

Axel Nyström
Axel Nyström
2024-05-02
Snabb och smidig kontakt. Och bra utfört arbete. Golvläggaren var proffsig och gjorde ett toppen jobb!
lirkun
lirkun
2024-04-22
Smidigt och bra
Nina Rumack
Nina Rumack
2024-04-16
Snabbt utfört arbete, kort väntetid, väldigt trevlig person, tydliga och hjälpsamma.
mika Konttaniemi
mika Konttaniemi
2024-03-27
Firman anlitades för byte av köksskåp, installation av diskmaskin m.m Vi är supernöjda med allt från start till slut. Arbetet väl utfört och vi är också väldigt nöjda med kommunikationen mellan oss och firmans representant Niklas. Vi är också nöjda med hantverkaren och rörmokaren som var mycket hjälpsamma.
Ida Savilahti
Ida Savilahti
2024-03-21
Bra service och fått snabbt hjälp när jag behövt. Utfört uppdraget in i minsta detalj på avtalad tid. Anlitat dem två gånger och blivit lika nöjd varje gång. Rekommenderar varmt Norlin Olsson.
Fanny Lundberg
Fanny Lundberg
2024-03-13
Hjälpte oss att riva och återställa efter en vattenskada. Skönt med en firma som kunde samordna med tak- och målerifirma som också behövdes. Upplevde dem som tillgängliga, kunniga, mottagliga för frågor och feedback. Nära fem stjärnor i betyg.
Karin Mård
Karin Mård
2024-03-11
Toppen ! Tack! Bra jobb. Väldigt bra information och kommunikation,
Annika
Annika
2024-02-25
Jag fick utmärkt service av Norlin Olsson! Genom deras omfattande, omtänksamma och detaljerade arbete och stöd hjälpte de mig igenom en tuff utmaning kring försäkringsrelaterade byggskador. Det är sällsynt att hitta så vänlig och utmärkt service, särskilt när en svår situation kräver just det. Det var väldigt smidigt att diskutera viktiga detaljer för köket och golvet och det jättefina resultatet visar hur mycket uppmärksamhet entreprenaden lägger på detaljer, utöver att ha ett fantastiskt kundbemötande. Absolut rekommenderar Norlin Olsson och ett otroligt stort tack till Niklas och Albin!
ARTIKLAR

Eliminera fuktskador – för hemmet & golvet

Har skadan redan varit framme?

Söker du professionell hjälp för byggskador eller fastighetsservice? Vi erbjuder expertis för både privatpersoner och företag. Tveka inte, kontakta oss idag för en skräddarsydd lösning!