Maria Hjorth
Maria Hjorth
2023-06-27
Precis så som man önskar att alla hantverkare ska vara! Enormt professionella, gör gärna det där lilla extra, transparenta i sin kommunikation, leder väl projektet från papper till verklighet och är mycket duktiga på att informera om vad som gjorts, görs och kommer att göras. Mycket lösningsorienterade och måna om att göra ett bra jobb! Vi är så nöjda som man kan bli efter att de hjälp oss att bygga vår takkupa efter en takläcka och kan inte rekommendera dem nog till alla!
Esa Orma
Esa Orma
2023-06-16
Bra jobb och trevliga killar
Hans Nilsson
Hans Nilsson
2023-06-05
Trevligt bemötande och bra kvalitet på arbetet.
Mohamed Elmi
Mohamed Elmi
2023-05-31
Hantverkaren var professionell och gav god service.
Ludmilla Kindbom
Ludmilla Kindbom
2023-05-19
Mycket bra
Pklin Sthlm
Pklin Sthlm
2023-05-04
Professionella, tydlig kommunikation, snabba kontaktvägar, bra tempo på arbetet, håller tidsplanen, levererar enligt avtal. Kommer att anlita denna firma även framledes och kommer att rekommendera till andra som behöver professionellt utförande av olika uppdrag!
Brf Lillgården 1
Brf Lillgården 1
2023-04-25
Brf som är väldigt nöjd med utfört arbete och kommunikation. Tydligt och proffesionellt, rekommenderar starkt!
Margareta Erikson
Margareta Erikson
2023-04-05
Utmärkt bra utfört arbete och bra samarbete med boende i bostadsrättsförening med vattenläcka i fyra våningsplan. Välgjorda tydliga dokument över samtliga lägenheters vattenskador till för styrelsen och till alla inblandade försäkringsbolag. Alla lägenheterna är helt återställda .
Johan Svensson
Johan Svensson
2023-04-05
Mycket professionella, noggranna och serviceinriktade. Tydliga och med en hjälpsam pedagogisk underton så att jag som beställare kan göra kloka val som konsument utan att ha alla förkunskaper som behövs annars. Kändes att man var i goda händer!
VÅRA TJÄNSTER

Snabbhantering av vattenskada i din BRF

Agera snabbt när ni hanterar vattenskador i er förening. Tiden är nyckeln för att minska skadansomfattning och därmed antalet grannar som påverkas. Som experter på vattenskador i BRFer kan vi på Norlin Olsson garantera en effektiv skadehantering. Dessa steg bör följas för att snabbt komma i mål med vattenskadan:

 • Agera direkt! Vänta inte utan se till att vattnet utströmningen stoppas. Om ni inte har en jour rörmockare kontakt oss.
 • Torka sedan upp efter bästa förmåga
 • Anmäl in skadan till erat försäkringsbolag och få ett skadenummer.
 • Kontakta vårat proffessionella team för att utreda skadeomfattning och skadeorsak. Givetvis lämnar vi en besiktningsrapport och kalkyl med rätt fördelning, redo att skickas in till försäkringsbolagen!
 • Vi river ut och torkar skadan enligt korrekt branschstandard.
 • När torrbeskedet kommer återställer våra topp hantverkare stommen och ytskikten.
 • Vi rådgör också med boende och BRF för att proaktivt hantera vattenskador i framtiden

Ring oss när skadan varit framme!

VI HITTAR DEN PERFEKTA LÖSNINGEN FÖR ER BRF!

VÅRA TJÄNSTER

Underhåll er BRF på rätt sätt i rätt tid

Vi tar dig med på en genomgång av dina fastigheter för att skapa förståelse för fastighetsservice och vilka behov just din förening har. Vi förklarar processen av fastighetsunderhåll och går igenom vanliga fallgropar som dessvärre gör att försäkringen inte täcker när skadan varit framme.

Förbereder föreningen så att ni har gjort det ni behöver för säkra och trygga fastigheter för dig och dina grannar. Tillsammans sätter vi upp en underhållsplan för de närmsta 6 månaderna med en skräddarsydd budget för era behov.

Genom att fatta rätt beslut och prioritera kostnadseffektivt kan vi reducera er förenings framtida kostnader. Med vår expertis och erfarenhet levererar vi kvalitativt hantverk och vägledning för era fastigheter.

Tjänster som vi erbjuder:

 • Fastighetsservice
 • Åtgärdsplan och underhållsplan
 • Utredning och återställning av vattenskador i BRFer
 • Expert service och hantverk
 • Kontakt och samordning med kvalitetsäkrade yrkesgrupper

Få experthjälp direkt och spara tid med Norlin Olssons hjälp!

VÅRA TJÄNSTER

Därför väljer BRFer oss om igen

Många BRFer väljer oss som deras byggentreprenör om och om igen tack vare vårat goda rykte, expertis och åtaganden för säkerhet och transparens. Vi fokuserar på att förstå era unika behov och att skapa skräddarsydda lösningar. Vår tydliga kommunikation säkerställer att era förväntningar möts och vårt ”säkerhet-först”- tillvägagångssätt garanterar en säker arbetsplats.

Tack vare samarbetet vi skapat under försäkringsärendena så slutar inte resan med oss där, på önskemål av föreningarna har vi har fortsatt leverera rådgivning, underhåll och fastighetsskötsel år efter år för att säkerställa BRFen skadefria boenden. 

Vi känner oss trygga med Norlin Olsson i vetskap om att arbetet utförs på ett kostnadseffektivt och ansvarsfullt sätt.

Mikael Lindqvist, Brf Lupinen i Haninge
Styrelse ledamot & kontaktperson fastighetsfrågor
Professionellt resultat
Proaktiva lösningar
Underhållsplan
Underhållsplan
UTVALDA PROJEKT

Expertlösningar för försäkringsbyggskador

Vi är stolta över att kunna visa dig våra senaste projekt, där vårt engagerade team av snickare och samarbetspartners har hanterat försäkringsrelaterade byggskador med stor omsorg och skicklighet. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda högkvalitativa hantverk och framgångsrika resultat som uppfyller våra kunders förväntningar.

Lyft din BRF:s fastighetsförvaltning med våra expertlösningar

Uppgradera din BRF:s fastighetsförvaltning nu. Kontakta oss för en personlig offert och upplev skillnaden som våra expertlösningar kan göra för dig och dina grannar.

OM OSS

Våra betrodda samarbetspartners

Vi är stolta över våra långvariga och framgångsrika relationer med nöjda kunder och samarbetspartners inom diverse branscher. Tillsammans med våra samarbetspartners fokuserar vi på hållbarhet och förbättringsprojekt. Genom vårt gemensamma engagemang strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa lösningar som skapar bestående värde för våra kunder och våra samarbetspartners

Samarbete ocab
Victoriahem samarbetspartner
refine en samarbetspartner
Samarbetspartner till HSB
Stödföretag havet
Tak2.0 logo